آش حلیصه یکی از آشهای سنتی ایرانی است که خواص متعددی در منابع طب سنتی برای آن ذکر شده از جمله این آش دارای طبیعت گرم و تر است و باعث جلوگیری از پیری زودرس می‌شود و درمان خوبی برای رفع یبوست است همچنین غذایی مقوی و انرژی‌زا نیز محسوب می‌شود.

 

طرز تهیه آش حلیصه:

مواد لازم:

گندم ?یک کیلو
نخود ?یک لیوان
نمک دریا ?به مقدار لازم
پیاز? یک عدد
قلم گوسفندی یا پاچه ? دو عدد

طرز تهیه:

اول یک کیلو گندم رو با یک لیوان نخود از شب قبل خیس کنید و بعد موقع بار گذاشتن آبش رو خالی کنید و آب تازه اضافه کنید و بزارید روی حرارت نمک دریا و پیاز تفت داده رو هم اضافه کنید و بزارید که گندم خوب پخته و وارفته بشه. قلم گوسفندی یا پاچه رو هم بزارید از قبل خوب پخته بشه و در آخر استخوان رو جدا کرده و ما بقی رو داخل آش بریزید. باید خوب جا بیفته تقریبا مثل آش دندونی میشه…

خواص:

طبـیعـت گرم و تـر
جلوگیری از پیری زودرس
رفع یبوست
مقوی
انرژی زا

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

    ارسال یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.*